Hoe onderhoud je je sneakers

Premiata sale

Als je sneakers hebt aangeschaft wil je deze graag mooi houden. Je zit niet te wachten op lelijke strepen of vegen. Gelukkig zijn sneakers van bijvoorbeeld Nike, Adidas of Premiata sale goed te onderhouden. Wil je toch wat tips om je sneakers goed te onderhouden dan ben je hier aan het goede adres. Het inspuiten van je schoenen met een spray is heel belangrijk. Dit zorgt ervoor dat je schoenen onder andere beter bestand zijn tegen regen en andere weersinvloeden. Oo kun je een schoen borstel gebruiken om de grove vegen en vlekken van je schoenen te verwijderen. 

Premiata sale

Sneakers en slecht weer

Door de modder lopen is natuurlijk geen slim idee. Maar soms kan het voorkomen dat je in slecht weer belandt. Of dat je een festival hebt bezocht. Het kan voorkomen dat er modder op je schoenen terecht is gekomen. Wat je het beste kunt doen is je schoenen niet te lang zo laten staan. Anders trekt de modder er in en krijg je de vlekken er niet meer goed uit. Boen je schoenen voorzichtig schoon met een doekje.

Zoals bovenstaand genoemd, is het altijd slim je schoenen ongeveer een keer per week in te spuiten met een water en vuilafstotende spray. Mochten je schoenen toch nat zijn geworden of ben je de spray vergeten te spuiten, leg dan kranten in je schoenen. Deze absorberen het vocht en zorgen ervoor dat je schoenen niet vervormen.