Nieuwe Mephisto schoenen online besteld

Voor enkele dagen terug hebben mijn schoenen besloten om kapot te gaan. Vervelend aangezien ik altijd maar een paar schoenen in huis heb. Nu dat ik op het internet direct ben gaan zoeken naar nieuwe schoenen hoopte ik het snel te vinden zodat ik niet op slippers naar het werk toe hoef. Door online te zoeken naar nieuwe schoenen ben ik terecht gekomen op de website van Van Bommel schoenmode. Hier zag ik de Mephisto schoenen online welke ik maar al te graag wilde hebben! Aantrekkelijke lage prijzen waardoor het voor mij alleen maar voordelen had om te bestellen. Alleen al het feit dat je via het internet kan bestellen scheelde mij onwijs veel tijd.

logo-nl

Ik heb er trouwens wel voor gekozen om zowel de Mephisto te bestellen en de Timberland sandalen. Deze vond ik puur toeval nog waardoor ik die ook in het mandje heb geplaatst. Bij berichtgeving stond dat als je voor vier uur besteld je de bestelling de volgende dag in huis heb. Dit klopte ook echt! Ik weet in ieder geval zeker dat als ik nog eens nieuwe schoenen wil hebben dat ik deze bestel bij hun op de website!